Service

Ettermarkedsservice og rådgivning i hele Norge

Vi vet bedre enn de fleste at gaffeltrucker og annet rullende materiell er forutsetningen for effektiv logistikk og høy produktivitet hos våre kunder. Hvis en maskin er stasjonær på grunn av tekniske feil, vil det ha merkbare praktiske og økonomiske konsekvenser. Dette bestemte faktum forplikter oss til å gi det beste når det gjelder forebyggende vedlikehold og service.

Vi tilbyr et nesten landsdekkende servicenettverk med egne erfarne servicetekniker og servicebiler i Sør-Norge, og autoriserte Hyster-forhandlere strekker seg strategisk over hele landet. Dette betyr at det alltid er kompetent hjelp i nærheten hvis en maskin ikke fungerer som ønsket. Selvfølgelig inneholder hver tjenestebil også en fullstendig oversikt over de vanligste reservedelene, samt moderne diagnostiske verktøy. 

Vår norske serviceorganisasjon og forhandlere er i nær daglig dialog med ProTruck hovedkontor i Danmark. Moderne verktøy som on-line tidsregistrering og rapportering, samt GPS-kontroll av reservedeler og servicebiler sikrer en nøyaktig oversikt, rask respons og effektivt arbeid. 

 

Serviceavtale eller tjeneste etter behov:

Vi tilbyr et bredt spekter av alternativer: inngå en tilpasset service- og vedlikeholdsavtale for selskapets maskiner eller bestillingstjeneste etter behov.

Kontakt serviceavdelingen på +47 3299 3805 eller post@protruck.no og hør mer om de mange kundeorienterte løsningene vi tilbyr.