Nye maskiner for alle typer interntransport og logistikk.

ProTruck AS importerer og distribuerer et stort utvalg fra verdens ledende merkevarer innen godshåndtering, lagring og intern transport. Utvalget av varemerker inkluderer Hyster's unikt brede utvalg av lagermaskiner, gaffeltrucker og containertrucker.
I tillegg importerer og selger vi MOL terminaltraktorer, JCB lifter, Carer mellomstore og store e-gaffeltruck fra 6-25 tonn, Dulevo feiemaskiner, sidelastere og 4-veis truck fra Bulmor samt rimelige standardtrucker fra Utilev.
Med det brede sortimentutvalget kan vi dekke ethvert behov og utfordring i bedriften din – fra smidig pallhåndtering til effektiv transport av containere og tungt gods på mer enn 100 tonn.

 

Kvalitet, produktivitet og godt arbeidsmiljø som hovedfokus

Alle våre merkevarer er preget av høy kvalitet, pålitelighet, lave levetidskostnader, god ergonomi og god drivstofføkonomi til fordel for produktivitet og godt arbeidsmiljø. Som et resultat av dette kan vi tilby deg enestående totalløsninger på tvers av alle mulige kunder og behov.

 

Spesielle løsninger fra eget verksted

Flere av nøkkelpersonene bak ProTruck Utleie AS har fartstid fra Danmarks to gaffeltruck-fabrikker. Denne bakgrunnen sikrer gode produkt- og designferdigheter som man ofte ikke finner innenfor en handelsvirksomhet. Gjennom årene har vi bygget opp en bred og lang erfaring med å tilpasse maskiner og programmer med spesielle behov for våre kunder. Noen ganger dreier det som om små justeringer, andre ganger er det mer radikale endringer i både konstruksjon og oppbygging. Med denne markedsledende fleksibiliteten og kunnskapen kan vi levere maskiner skreddersydd for enhver mulig oppgave.