Lei gaffeltruck eller lagermaskin for akutte og midlertidige behov

Noen ganger har bedriften oppgaver som må løses av maskiner, men som samtidig ikke har omfanget eller varigheten som rettferdiggjør en permanent og langsiktig investering i nødvendig utstyr. Den åpenbare løsningen er ofte å leie en gaffeltruck eller en lagermaskin fra ProTruck i en kortere eller lengre periode, med service, reparasjoner og forsikring som er fullstendig dekket av leverandøren.

Du kan leie alle typer og størrelser av maskiner – fra en enkelt dag til flere måneder.
Med et av Skandinavias bredeste utvalg av maskiner vil vi sannsynligvis kunne tilby akkurat det du trenger, for eksempel en elektrisk ledetruck, en ledestabler med initialløft, en 2-6 tonn el-truck med vår egen utviklet FLK de-luxe cabin specialdesignet til det norske marked eller en 52 tonn dieseldrevet tungtruck.

Vi kjenner til behovet for å lagerføre alle typer gaffeltrucker og lagertrucker, og hvis det oppstår et presserende behov kan kunden som regel leie manglende maskiner med en dags varsel. Vi har også en egen vognpark med 5 lastebiler med tilhenger, og kan levere i hele Norge – med få dager varsel og med våre egne sjåfører som er spesialister på maskinene vi leverer. Det sikrer deg når du trenger ekstra hjelp.

Kontakt salgsavdelingen på telefon nr. +47 3299 3805 eller på post@protruck.no og spør oss om muligheter, utleiepriser etc.