UnikTruck A/S

UnikTruck er et søsterselskap av ProTruck, og er et internasjonalt nisjebasert handelsselskap som spesialiserer seg på kjøp, salg og utleie av nyere brukte gaffeltrucker og containermaskiner.

Våre internasjonale handelsnettverk og kompetanse sikrer gode og funksjonelle produkter til en attraktiv pris, sammenlignet med nye.

I prinsippet kjøper og selger vi gaffeltrucker av alle størrelser, med både elektriske, gass- og dieseldrevne motorer. Men vårt absolutte hovedfokus ligger på tunge gaffeltrucker med kapasitet på 10 til 65 tonn, containermaskiner opptil 46 tonn kapasitet og andre kraftige maskiner. Gjennom årene har vi opparbeidet et sterkt innkjøps- og salgsnettverk i Europa og rundt om i verden.

UnikTruck ble etablert i 2007 av konsernsjef Michael Laursen, og selskapet er et heleid datterselskap av ProTruck A/S. UnikTruck A/S opererer dels fra hovedkontoret i Odder og dels fra avdelingen på frihavnen i Hamburg, hvor vi har 3500 m2 varehus, verksted og kontorer. Nøkkelpersonene i UnikTruck A/S har 30 års internasjonal erfaring innen kjøp, salg og renovering av tungt utstyr. Det er denne erfaringen som er din garanti for bransjeledende råd samt rettferdig og trygg handel.