loading

Hyster-Yale Materialhåndtering Limited og selskapets tilknyttede selskaper (" Hyster-Yale group ") er forpliktet til å beskytte og respektere ditt privatliv.

Denne politikken (sammen med våre vilkår for Hyster og andre dokumenter som er nevnt på den) fastsetter grunnlaget for eventuelle personlige data vi samler inn fra deg, eller som du gir til oss, vil bli behandlet av oss. Vennligst les følgende nøye for å forstå våre synspunkter og praksis vedrørende dine personlige data og hvordan vi behandler de.

For formålet med Data Protection Act 1998 (the Act), er databehandlingsansvarlig:
Hyster-Yale Materials Handling Limited of Flagship House, 
Reading Road North, 
Fleet, 
Hampshire 
GU51 4WD, 
United Kingdom.

Information we may collect from you

Hyster-Yale group samler ikke inn noen personlig identifiserbar informasjon fra deg (for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse) med mindre du frivillig velger å sende eller på annen måte avsløre slik informasjon til oss, inkludert informasjon som sendes inn elektronisk eller avgis av pr. post, telefon eller faks. Vi vil ikke selge, bytte eller leie ut din personlige informasjon til tredjepart. Vi kan dele opplysningene du gir til våre datterselskaper, tilknyttede selskaper, agenter eller autoriserte forhandlere for å hjelpe oss å administrere vår hjemmeside og våre øvrige virksomhet som er tillatt ved lov. Ellers vil Hyster-Yale group bare bruke informasjonen til å svare på en forespørsel fra deg for informasjon eller eventuelt å vurdere forespørselen din for vurdering av sysselsettingen med Hyster-Yale group , dets datterselskaper eller tilknyttede selskaper.

Vi kan samle inn og behandle følgende data om deg:

 • Informasjon som du oppgir ved å fylle ut skjemaer på nettstedet vårt (vår side). Dette inkluderer informasjon som gis ved registrering for å bruke vår side, å abonnere på en tjeneste, legge til materiale eller etterspørre ytterligere tjenester. Vi kan også be deg om informasjon når du rapporterer et problem med nettstedet vårt.
 • Hvis du kontakter oss, kan vi beholde en kopi av denne korrespondansen.
 • Hyster-Yale group kan også be deg om å fylle ut spørreskjemaer som vi bruker til forskningsformål, selv om du ikke trenger å svare på dem.
 • Detaljer om dine besøk på nettstedet vårt og de ??ressurser som du tilgang til.

IP adresser

Vi kan samle inn informasjon om datamaskinen din, inkludert hvis tilgjengelig din IP-adresse, operativsystem og nettleser, for systemadministrasjon og for å rapportere informasjon til noen annonsører. Dette er statistiske data om våre brukeres atferd på nettet og mønstre, og identifiserer ikke enkeltpersoner.

Der du registrerer deg som bruker av våre nettsteder ved å opprette en brukerkonto, kan vi samle informasjon som identifiserer din bruk av nettstedet vårt, for eksempel, besøkte sider og filer som lastes ned.

Informasjonskapsler

Vår hjemmeside bruker informasjonskapsler for å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt. Dette hjelper oss til å gi deg en god opplevelse når du bla gjennom vår nettside og også tillater oss å forbedre nettstedet vårt. For detaljert informasjon om informasjonskapsler vi bruker og de ??formål som vi bruker dem til å se vår informasjonskapsel politikk.

Hvor vi lagrer dine personlige data

Dataene som vi samler inn fra deg, kan overføres til og lagres på et bestemmelsessted utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet ("EØS"). Det kan også bli behandlet av ansatte som opererer utenfor EØS som jobber for oss eller for en av våre leverandører. Ved å sende dine personlige data, samtykker du i denne overføringen, lagring og behandling. Hyster-Yale group vil ta alle skritt nødvendig for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med disse retningslinjene for personvern.

Der vi har gitt deg (eller hvor du har valgt) et passord som gir deg tilgang til visse deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde passordet hemmelig. Vi ber deg om ikke å dele et passord med noen.

Dessverre er overføring av informasjon via internett ikke helt sikkert. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere for sikkerheten til dataene dine som overføres til vårt nettsted, all overføring skjer på egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen vil vi bruke strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å prøve å forhindre uautorisert tilgang.

Bruker av informasjonen

Vi bruker informasjonen vi har om deg på følgende måter:

 • For å sikre at innhold fra vår side er presentert på den mest effektive måten for deg og for din datamaskin.
 • For å gi deg informasjon, produkter eller tjenester som du ber om fra oss eller som vi føler kan interessere deg, hvor du har samtykket til å bli kontaktet for slike formål.
 • Å utføre våre forpliktelser som følger av eventuelle avtaler som inngås mellom deg og oss.
 • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i visse applikasjoner, når du velger å gjøre det.
 • Å varsle deg om endringer i våre produkter og / eller tjenester.

Vi kan også bruke dine data, eller tillate utvalgte tredjeparter til å bruke dine data, for å gi deg informasjon om varer og tjenester som kan være av interesse for deg, og vi eller de kan kontakte deg om disse.

Hvis du ikke vil at vi skal bruke dine data på denne måten, eller å levere dine detaljer til tredjeparter i markedsføringsøyemed, vennligst kontakt oss på følgende adresse: infoeurope@hyster.com

Utlevering av dine opplysninger

Vi kan avsløre din personlige informasjon til et medlem av vår gruppe, som betyr at våre datterselskaper, vårt holdingselskap og dets datterselskaper, som definert i paragraf 1159 i "the UK Companies ACT 2006".

På anmodning kan Hyster-Yale group har en av dets datterselskaper, tilknyttede selskaper, agenter eller autoriserte forhandlere, eller en annen person eller enhet, kontakte deg, i så fall din personlige informasjon vil bli gitt til dem å bistå i å gi service til deg.

Vi kan avsløre din personlige informasjon til tredjepart:

 • I det tilfelle at vi selger eller kjøper en virksomhet eller eiendeler, i så fall kan vi avsløre dine personlige data til den potensielle selgeren eller kjøperen av en slik virksomhet eller aktiva.
 • Hvis Hyster-Yale group eller en vesentlig del av sine aktiva blir overtatt av en tredjepart, i så fall dine personlige data som det om sine kunder vil være en av de overførte eiendeler.
 • Hvis vi er forpliktet til å oppgi eller dele dine personlige data for å overholde en juridisk forpliktelse, eller for å håndheve eller anvende våre vilkår for bruk og andre avtaler, eller for å beskytte rettigheter, eiendom eller sikkerheten til Hyster-Yale group , våre kunder eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner med det formål å beskytte mot svindel og redusere kredittrisiko.

Dine rettigheter

Du har rett til å be oss om ikke å behandle dine personlige data for markedsføringsformål. Vi vil vanligvis informere deg (før innsamling av data) hvis vi har tenkt å bruke dine data til slike formål, eller hvis vi har tenkt å avsløre din informasjon til en tredjepart for slike formål. Du kan utøve din rett til å hindre slik behandling ved å sjekke visse bokser på skjemaene vi bruker for å samle inn data. Du kan også utøve retten til enhver tid ved å kontakte oss på infoeurope@hyster.com

Vår side kan, fra tid til annen, inneholde lenker til og fra hjemmesidene våre forhandlernettverk og partnere. Hvis du følger en link til noen av disse nettstedene, vær oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne retningslinjer, og at vi ikke aksepterer noe ansvar for denne politikken. Vennligst sjekk disse retningslinjene før du sender inn dine personlige data til disse nettstedene.

Hvis du ikke ønsker å bli kontaktet videre av en Hyster-Yale group autorisert forhandler eller annen person eller enhet som ikke er relatert til Hyster-Yale group , kontakt da forhandler eller den andre parten direkte. Hyster-Yale group eier eller kontrollerer sine uavhengige autoriserte forhandlere og kan ikke kontrollere parter som vi ikke er eierinteresser til eller andre tilknyttede forhold. Hyster-Yale group kan ikke kreve forhandlere eller andre ikke-relaterte parter til å slette din personlige informasjon.

Tilgang til informasjon

Loven gir deg rett til å få tilgang til informasjon om deg. Din rett til innsyn kan utøves i samsvar med loven. Enhver tilgangsforespørsel kan være gjenstand for en avgift på 100 NOK for å dekke våre kostnader i å gi deg detaljer om informasjonen vi har om deg.

Endringer i våre retningslinjer for personvern

Eventuelle endringer vi kan gjøre på våre retningslinjer for personvern i fremtiden vil bli lagt ut på denne siden, og der det er hensiktsmessig, varsle via e-post.

Kontakt

Spørsmål, kommentarer og forespørsler om denne personvernserklæringen er velkomne og skal rettes til infoeurope@hyster.com

Varemerker

Hyster ®, Yale ® og UTILEV ® navn og design, logoer og relaterte merker, er registrerte varemerker eller varemerker for Hyster-Yale Group, Inc., eller dets datterselskaper eller tilknyttede selskaper eller andre eiere av disse merkene. Alle rettigheter reservert.

Styrende Oversettelse

Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi vil håndtere personlig informasjon innhentet gjennom dette nettstedet. I tilfelle uoverensstemmelser mellom den engelske versjonen av denne personvernserklæringen og dens oversettelse til et annet språk (hvis noen), skal den engelskspråklige versjonen være gjeldende.