loading

Informasjonskapsel varsel: for fremtredende banner lenke

Vår hjemmeside bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil av bokstaver og tall som vi kan lagre på din datamaskin. Disse informasjonskapslene tillate oss å skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt, som hjelper oss til å gi deg en god opplevelse når du blar gjennom vår nettside og også tillater oss å forbedre nettstedet vårt. Les mer om typer informasjonskapsler som vi bruker og hvordan du kan gjenkjenne, blokkere og slette dem ved å klikke her. Ved å bruke dette nettstedet gir deg stilltiende samtykke for oss å lagreinformasjonskapsel  på din datamaskin. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, bør du endre innstillingene på nettleseren din for å hindre at informasjonskapsler blir lagret.

Informasjonskapsel policy: link fra hjemmesiden

Informasjon om vår bruk av informasjonskapsler

Ved å bruke dette nettstedet gir deg stilltiende samtykke for oss å sette informasjonskaplser på din datamaskin. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra dette nettstedet, bør du endre innstillingene på nettleseren din for å hindre at informasjonskaspler blir lagret. 

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider (1) for å forbedre kapasitet og funksjonalitet, (2) for å opprettholde og forbedre tjenesten som våre nettsteder leverer til brukere, og (3) for å gi enkel pålogging tilgang til tredjeparts applikasjoner og tjenester. Vi bruker ikke informasjonskapsler annet enn til disse formålene. Vi bruker ikke informasjonskapsler for å samle inn personlig identifiserbar informasjon eller sensitive personopplysninger.

En informasjonskapsel er en liten fil av bokstaver og tall som er lagret på din nettleser eller harddisken på datamaskinen. Informasjonskapsler inneholder informasjon som overføres til datamaskinens harddisk.

Vi bruker følgende informasjonskapsler:

  • Strengt nødvendige informasjonskapsler. Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for driften av nettstedet vårt. De omfatter for eksempel informasjonskapsler som gjør det mulig å logge inn sikre områder av nettstedet vårt.
  • Analytiske / ytelse informasjonskaplser. De tillater oss å gjenkjenne og telle antall besøkende, og for å se hvordan de besøkende flytte rundt vår nettside når de bruker det. Dette hjelper oss til å forbedre måten våre nettsider fungerer, for eksempel ved å sikre at brukerne finner det de leter etter lett.
  • Funksjonalitet informasjonskapsler. Disse brukes til å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet vårt. Dette gjør oss i stand til å tilpasse innholdet vårt for deg og huske dine preferanser (for eksempel, ditt valg av språk eller region).
  • Målrettede informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene registrere ditt besøk på vår hjemmeside, sidene du har besøkt og koblingene du har fulgt. Vi vil bruke denne informasjonen til å gjøre vår hjemmeside mer relevant for dine interesser. Vi kan også dele denne informasjonen med tredjeparter for dette formålet.

Du kan blokkere informasjonskapsler ved å aktivere innstillingen i nettleseren din som gjør at du kan nekte innstillingen av alle eller noen informasjonskapsler. Men hvis du bruker innstillingene på nettleseren din for å blokkere alle informasjonskapsler du ikke kan være i stand til å få tilgang til hele eller deler av nettstedet vårt. Spesielt kan din tilgang til og bruk av Dealer Extranet applikasjoner og tjenester bli svekket.

For å finne ut mer om informasjonskapsler, inkludert hvordan å se hva informasjonskapsler lagrer, og hvordan å administrere og slette dem, kan du gå til www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Til å velge bort sporing fra Google Analytics på tvers av alle nettsteder besøk http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.