loading

Hyster ® LPG og diesel gaffeltrucker har et førsteklasses rykte for styrke og holdbarhet i de tøffeste industri-applikasjoner.

Hyster tilbyr et omfattende utvalg av LPG og diesel gaffeltrucker fra standard modeller i motvekts-serien til premium konfigurasjoner av Hyster ® Fortens ®-serien.

Hyster ® motvekts-serien av LPG og diesel gaffeltrucker er designet for å møte kravene til kunder som bruker sine maskiner i middels belastede applikasjoner. Hyster ® Fortens ®-serien representerer industriens ledende innovasjoner som leverer det brukerne vil ha i en hektisk hverdag - maksimal oppetid, maksimal produktivitet og servicevennlighet. 

Fortens LPG og dieseltrucker er klasseledende, og serien omfatter effektive LPG og dieselmotorer kombinert med en unik Hyster ® Duramatch ™ gir overføring som bidrar til å forbedre førerens produktivitet og reduserer dine driftskostnader.

  • Hyster Tjenester

    Matche de spesifikke behovene til driften ved å velge fra de mest omfattende utvalg av materialhåndtering utstyr på markedet.