loading

Det er en grunn til at Hyster var den første produsenten av gaffeltrucker i verden, og at merket er i dag en a verdens mest kjøpte gaffeltrucker. En Hyster gaffeltruck er utviklet og produsert for å kombinere god totaløkonomi med høy driftssikkerhet og arbeidsglede.

Hyster teknologi og kvalitet i produksjonen sikrer høy effektivitet, lave driftskostander og problemfri drift. SamtidigHyster produkter designet i Europa, og har alltid føreren i i fokus. Gjennom mange års utvikling, er teknologien tilpassetbrukernes behov for en funksjonell og behaglig arbeidsplass. Dette betyr ekte arbeidsglede og overskudd hos dine ansatte.

ProTruck Norge AS og Hyster leverer alt fra et komplett utvalg av jekketraller og elektriske trucker, og opptil 45 tonnReachstackere for containerhåndtering. Sammen skreddersyr vi hver gaffeltruck for å tilpasses dine individuelle behov.På vår hjemmeside finner du et bredt utvalg av disse produktene.

 • Trucker med forbrenningsmotor

  Trucker med forbrenningsmotor

  Hyster LPG og Diesel gaffeltrucker har et verdensklasse rykte for styrke og holdbarhet i de tøffeste av industri applikasjoner.

 • Kompakte Trucker med Forbrenningsmotor

  Kompakte Trucker med Forbrenningsmotor

  Hyster Fortens serien med kompakte diesel gaffeltrucker er funksjonsrik og er utviklet spesielt for store løfte applikasjoner i trange områder.

 • Stortrucker

  Stortrucker

  Hyster Stortrucker er designet for å gjøre lett arbeid av de tyngste lastene og under de ​​tøffeste arbeidsforhold.

 • Reachstackers

  Reachstackers

  Hyster med container handlerer og Reachstackere tilbyr løftekapasiteter opp til 52 tonn, sammen med høy pålitelighet, eksepsjonell ytelse og lave driftskostnader.

 • Elektriske 3-Hjulinger

  Elektriske 3-Hjulinger

  Hyster ® serien av innovative 3-hjuls elektriske motvektstrucker er de mest produktive og energieffektive elektriske truckene på markedet, som både er egnet for innendørs og utendørs drift.

 • Elektriske 4-Hjulinger

  Elektriske 4-Hjulinger

  Hyster ® serien av innovative 4-hjuls elektriske motvektstrucker trucker er de mest produktive og energieffektive elektriske gaffeltrucker på markedet, ideelt for et bredt spekter av krevende applikasjoner.

 • Sniler

  Sniler

  Det er en Hyster elektrisk jekketralle for enhver intensiv eller lett applikasjon. De leverer pålitelighet, energieffektivitet, ytelse, førerkomfort og lave vedlikeholdskostnader for de mest krevende lager applikasjoner.

 • Stablere

  Stablere

  Hyster serien av palle stablere og løftere leverer energieffektivitet, høy ytelse, førerkomfort og lave vedlikeholdskostnader for de mest krevende lager applikasjoner.

 • Taue Traktorer

  Taue Traktorer

  Hyster ® Taue traktorer har høy ytelse og kostnadseffektive lagerløsninger, ideelt for bil-og verkstedindustrien samt for alle typer linje drift.

 • Skyvemaster

  Skyvemaster

  Hyster skyvemasttruck er allsidige og meget manøvrerbare. En skyvemasttruck hjelper operatørene til å sette paller bort på høyde i trange ganger.

 • Ordre Plukkere

  Ordre Plukkere

  Hyster ® serien utvalg av høy, middels og lav nivå plukktrucker er designet for å gjøre plukke prosessen så enkel som mulig for føreren.

 • Smalgangstrucker

  Smalgangstrucker

  Hyster ® Smalgangstrucker hjelper operatørene å optimalisere lagringskapasitet og effektivt hente paller i høy intensitet lagere.

 • Hyster Tjenester

  Matche de spesifikke behovene til driften ved å velge fra de mest omfattende utvalg av materialhåndtering utstyr på markedet.