loading

Carer er en italiensk produsent av ekstremt kompakte elektriske trucker, som starter på 6 tonns kapasitet og går opp til 25 tonn kapasitet, noe som er mye for en elektrisk truck.

Spesielt for Carer er at de produserer bare tunge og kundetilpasset høy kapasitet elektrisk gaffeltrucker i høy kvalitet.

For å sikre et kvalitetsprodukt for kundene som ønsker elektrisk trucker som kan gå høyere opp i tonnasje, har ProTruck nå fått agenturet for det danske og norske markedet for Carer elektrisk trucker, som et perfekt supplement til Hyster elektrisk trucker, hvor kapasitets stopper på 5,5ton.

Carer trucker blir eksportert til hele verden og fabrikken ble etablert i 1976 og er en pioner i elektriske gaffeltrucker med høy tonnasje.
Carer elektrisk trucker er utelukkende produsert i henhold til bestillinger og ofte helt kundetilpasset. Alle el-trucker er utstyrt med moderne AC teknologi, moderne regulatorer og batteri-bytte til bruk i kontinuerlig drift.

Det er high-end produkter og fabrikken som jobber veldig kundeorientert. Kundene kan velge Deluxe hytte løsninger, fullfrisikt-friløft- og triplex-master, samt utallige andre opsjoner som muliggjør kundetilpasning til spesifikke oppgaver og ønsker.

I dag er kundene meget fokusert på å velge energi og miljøvennlig elektrisk trucker fremfor den tradisjonelle gass eller dieseltruck. Carer el-truck er svaret på disse ønsker til klimavennlig høy kvalitet trucker opp til 25 tonn kapasitet.

Brosjyrer kan lastes ned her og profil brosjyre for Carer forteller mye mer om et globalt selskap.

Carer-range-product-2016.jpeg Brochure-profil-Carer-2016 Carer-brochure-A80-900X[1].jpg
   Carer produkt brosjyre    Carer profil brosjyre    Carer A80-900X brosjyre
Carer-brochure-papir-industrien.jpg Brochure-wood-indstries.jpg Brochure-concrete-industry.jpg
   Carer brosjyre papirindustri    Carer brosjyre træindustri    Carer brosjyre betonindustri